Видео маркетингът?

изработка на видео клипАко имате видео материали /продуктови, рекламни, работни, анимационни и други/, представящи Вас, Вашата фирма и Вашата дейност, то тези материали, публикувани в YouTube, VBox и други портали за видео споделяне, могат да направят много за Вашето популяризиране и Вашата реклама.

Вашите видео клипове могат да работят за Вас!

Нека да Ви разкажем по-подробно за видео маркетинга в YouTube.

 

Видео реклама в YouTube - какво е това?

изработка на видео клипове

Вашите клиенти са в YouTube!
Пускат любимия си видео клип. Но преди него се стартира Вашата видео реклама - непоискан търговски  клип.  Но това не е спам - платено е :)

Могат да го пропуснат, но могат и да изгледат Вашия клип.

Дори да видят само първите 29 секунди, Вие сте имали шанса да им кажете нещо завладяващо и то БЕЗПЛАТНО!

Покажете Вашите промоции!  Това е завладяващо.

Разсмейте ги!  Те го обожават и ще Ви се отблагодарят.

Предизвикайте любопитството им с Вашето видео. Те ще кликнат върху него, ще отидат на сайта Ви и ще извършат желаното от Вас действие -  ПОКУПКА на Ваш продукт или услуга.

 

Рекламата в YouTube е:

Нов, Атрактивен, Ефикасен, Изгоден начин за привличане на още повече клиенти.

изработка на видео клип    1. НОВ
Тази възможност за реклама е вече и в България от март 2014 г.
Бъдете преди конкурентите Ви ТАМ, където са клиентите Ви!

изработка на видео клип    2. АТРАКТИВЕН
Звук, картина, текст и движение - видеото изгражда емоционалната Ви връзка с клиентите. Покажете Вашата креативност!

изработка на видео клип    3. ЕФИКАСЕН
Защото клиентите Ви са в YouTube и Вие отивате при тях, а не чакате те да Ви потърсят.
Защото Вашето видео ще работи за Вас безплатно чрез създаване на вирусен маркетинг* в социалните мрежи, блоговете и електронната поща.

изработка на видео клип    4. ИЗГОДЕН
Плащате само при изгледано видео над 30 сек. или клик върху него. Цена само 3 стотинки. Засега! Правилата се променят динамично от YouTube. Възползвайте се преди конкурентите Ви.

 


Най-важни предимства на Рекламата в YouTube пред другите рекламни канали

изработка на видео клипАКТИВНА - отива при Вашите потенциални клиенти, без те да я търсят!
Когато един потребител търси нещо в Google, то той може да попадне директно на Вашия сайт, ако е добре индексиран и се показва на челни места. Така да се каже, той е "узрял" за тази покупка. Но много повече покупки се реализират, когато продавачът активно предлага стоките или услугите си и създава усещане за необходимостот тази покупка в потребителя. Видео рекламата помага на потребителите да "узреят" за Вашите продукти или услуги.

изработка на видео клипБЕЗПЛАТНА - ако те нямат нужда от Вашите услуги или продукти, вероятно ще я пропуснат, а Вие няма да платите нищо за изгледаните първи няколко секунди. Не плащате НИЩО за изгледано видео под 30 секунди. А 30 секунди са много. Дължината на телевизионните реклами обикновенно е 30 секунди. А колко много може да се каже, покаже, сподели за това време! Промоции, новости, продукти, качество или Вашето специфично предимство. Вие избирате.

изработка на видео клипВИРУСЕН МАРКЕТИНГ - работи за вас безплатно и по още един начин - създава вирусен маркетинг. Вирусен маркетинг е явлението, когато много хора харесват един видео клип и го споделят в социалните мрежи, имейли и други начини със своите приятели. Така Вашето видео става популярно, а с него и посланието Ви. Това е един много мощен инструмент, защото той гради и доверие между Вас и потребителите.

изработка на видео клипВЪЗДЕЙСТВАЩА - но тези силни няколко секунди ще оставят запомняща се следа и Вие ще придобивате популярност и значимост. Съчетанието между слово, текст, картина, звук и движение предоставя изключително много инструменти за въздействие. С няколко секунди видео Вие можете да кажете на Вашите потенциални клиенти много повече, отколкото с реклама в Google или банер реклама. Видео клиповете ще свържат и емоционално Вашите потенциални клиенти с Вас. А повечето покупки се основават на провокирани емоции.

изработка на видео клипИНТЕРАКТИВНА - за разлика от телевизионната реклама /многократно по-скъпа за изработка и за излъчване/ и от печатната, радио и други видове реклама, видео рекламата в YouTube е и интерактивна. Върху нея потребителят може да кликне веднага след като я види и да отиде на Вашия сайт. Така Вие сте на един клик разстояние от клиентите си.

изработка на видео клипИЗГОДНА - и за този клик или изгледано видео над 30 секунди Вие ще заплатите само 3 стотинки. Тези които са кликнаил върху рекламата Ви или са изгледал 30 секунди и повече гарантирано са проявили интерес към рекламираната стока или услуга. За 3 стотинки печелите клиент! Освен това е и КОНТРОЛИРУЕМА - може да определите дневния бюджет на рекламата Ви. Но правилата се променят динамично от YouTube.
Възползвайте се сега от добрите условия! Бъдете в YouTube преди конкурентите Ви!

изработка на видео клипДИНАМИЧНА - имате възможност да пускате колкото искате реклами и за какъвто период желаете. Можете да ги сменяте дори всеки ден или седмица. Няма никакви ограничения. Можете да ги насочвате към различни географски региони, към различни възрастови групи или пол. Можете да определяте в кой час от денонощието да се излъчват. Така ще ги оптимизирате според Вашите специфични нужди във всеки момент.

изработка на видео клипИЗМЕРИМА - във всеки момент можете да следите ефекта от Вашата реклама. Колко потребители са изгледали целия клип, колко са го пропуснали, каква част от тях са жени или мъже, какъв е интересът според възрастовата група и според региона и т.н. И както казахме по-горе, всички настройки могат да се променят "в крачка". Вие ще имате пълна информация и измеримост за ефекта от Вашата рекламна кампания, за да можете да ги оптимизирате още по-добре.

изработка на видео клипОТКРИВАЕМА - Вашия видео канал с видео клиповете Ви спомагат де се показвате на челни места в Google при търсене от страна на клиентите по желани от Вас ключови думи. Google преди време купиха YouTube. Вашият видео канал и клиповете в него ще спомогнат много за показването Ви на челни места в Google. Всеки Ваш видео клип може да е съпътстван с нужните му ключови думи, чрез които ще бъде откриваем в Google.

изработка на видео клипИЗЧЕРПАТЕЛНА - видео материалите, съчетавайки слово, текст, картина, звук и движение, освен всичко друго притежават и качеството - за малко време могат да кажат много неща. Могат да показват специфични визуализирани инструкции за вашите продукти. Вместо неясни писмени инструкции, много по- изчерпателно и ясно би било за Вашите потребители да ги видят нагледно в едно видео. Видеото може да е публикувано във Вашия канал в YouTube и линка към него да е поместен в Упътването на дадения продукт. Клиентите Ви ще са доволни и ще оценят това удобство, което им предоставяте. Клиповете Ви могат да илюстрират всяко ваше послание!

изработка на видео клипРАЗШИРЯВАНЕ НА БИЗНЕСА В ЧУЖБИНА - видео рекламата е най-ефективния начин на реклама за излизане на бизнеса Ви в чужбина. Може да се показва във всяка страна, която пожелаете. Условията са като гореописаните

 

Всичко това Вашите видео клипове могат да направят за Вас!

А ние можем да направим за Вас следното:

изработка на видео клипове1. Да изготвим Вашето видео за уеб пространството - продуктова анимация, заснемане, монтаж, ефекти, озвучаване, миксове по най-подходящия начин за Вашия бизнес и за Вашите потенциални клиенти.

2. Да създадем Ваш брандиран видео канал в Youtube, който ще спомага за по-доброто Ви откриване от търсачките и клиентите.

3. Да създадем Вашата оптимална рекламна кампания, за да Ви види правилната аудитория. Ние знаем как.

4. В допълнение на това още за Вашия бранд:
- мониторинг на рекламната ефективност;
- дизайн на вашите печатни материали - от проекта до печата;
- банери;
- рекламни изображения;
- други.

 

ЦЕНИ

Както разбирате, не можем да посочим твърди цени, защото цената на всеки изработен от нас продукт зависи от вида на заявката, сложността, продължителността и други фактори.

Но все пак можем да посочим:

БАЗИСНА ЦЕНА за изработка на продуктово видео от 30 секунди от предоставен от Вас снимков материал - 600 лв.
Видеото ще съдържа текст, промоции и всяко друго Ваше послание, подходящо озвучаване, подходяща анимация и динамика.

ПРОМОЦИЯ за изработка на продуктово видео от 30 сек. до края на юли 2014 - само за 380 лв.

Изработване на брандиран YouTube канал - 68 лв.

Изготвяне на YouTube рекламна кампания  - 68 лв.

Цените са крайни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! Направете запитване за оферта, като ни предоставите основните си изисквания! Ние ще изготвим най-оптималната оферта специално за Вас, съобразена със специфичните Ви изисквания. Контакт с нас.
Изстреляйте бизнеса си нагоре!

изработка на видео