печели магазин

 

 Печели допълнително пари от търговските си площи

Вашите търговски площи могат да Ви носят допълнителни доходи, без никакви разходи и усилия от Ваша страна. Вие използвате вашите търговски площи по начина, по който сте ги използвали досега и печелите пари от това. Единственото условие е да предоставите място за рекламно табло за поставяне на печатни реклами на наши партньори и/или място за поставки за брошури, в близост до вашите клиенти.

До 900 лв. на месец допълнителен доход с реклама във Вашия офис или магазин! Без никакви допълнителни разходи и усилия от Ваша страна!

Какво ще представлява рекламата във Вашия офис или магазин?

Всяка година българските и чуждестранните фирми, които работят на нашия пазар инвестират в реклама. Само за външна реклама, към която се числи и печатната реклама /плакати, фраери и други/, годишно се влагат милиони левове. Подходящите места за излагането, естествено са публичните места, с голям поток от хора. Законовите рамки, обаче, ограничават местата за реклама на общински пощи. Но ако през Вашите търговски площи /офис или магазин/ има ежедневно голям поток от хора, то Вие може да предоставите площ за излагане на печатни реклами на наши партньори. Тези площи могат да са:
- място за плакати - от 0,175 кв.м. до 0,7 кв. м. ;
- място за поставка за флаери на "една ръка" разстояние от Вашите клиенти;
- раздаване на флаери от Вашата касиерка на клиентите Ви при запалщане на каса.

Естествено, ние ще Ви помогнем за това. За големите фирми е твърде разточително да осъществяват контакт с всеки отделен собственик на търговска площ, за да разположат реклама в нея. По тази причина и за Ваше улеснение ние, като рекламна агенция, ви предлагаме да потърсим рекламен партньор за Вашия бизнес.

Условия, на които трябва да отговаряте!

1. Вашити търговски площи трябва да имат среден дневен поток от хора - около 100 лица.
2. Имате възможност да предоставите гореспоменатите площи на видими за клиентите Ви места.
3. Вие нямате нищо против да рекламирате стоките и услугите на фирми, които на са Ви конкурентни.

Да? Тогава тъкмо вашият офис или магазин е подходящ рекламоносител, чрез който можете да имате допълнителен доход без никакви усилия и разходи от Ваша страна!

Как става посредничеството?

Когато Вие се регистрирате при нас, ще получите потвърждение, че ние сме приели да предлагаме Вашите търговски площи пред нашите партньори - рекламодатели, както ще получите и персонален идентификационен номер, с който автоматично участвате в ежемесечна лотария на нашите партньори и спонсори. При малко късмет Вие ще останете приятно изненадан!
Веднага щом намерим рекламен партньор за Вашия бизнес, ние отново ще се свържем с Вас. Вие ще получите проект на договор за реклама, както и предложение за хонорара и дизайна на рекламата. Това, в зависимост от обстоятелствата може да трае няколко месеца. Гаранция за 100% успех не можем да дадем, но ще положим максимални усилия за Вас!

допълнителен приход

 

 


Какво можете да спечелите от това?

Вашият допълнителен доход зависи от много фактори - от квадратурата предоставена рекламна площ; от количеството приети от вас рекламни действия; от категорията на площите, според посещаемостта им. Колкото по-посещавани са вашите площи, колкото повече рекламни действия извършите, толкова по-значими ще са доходите Ви. Като правило можете да разчитате на следните приходи от локация:

Рекламна площ или действия:                                         Месечен доход в BGN:

Място за плакати - от 0,175 кв.м. до 0,7 кв. м.                     66 - 200 лв.
Място за поставка за флаери                                               10 лв. за 2000 бр. /за колко време брошурите ще се изчерпат, зависи от посещаемостта на площите/
Раздаване на брошури от касиерка                                 20 лв. за 2000 бр. /за колко време брошурите ще се изчерпат, зависи от посещаемостта на площите/

Ако всеки работен ден раздавате по 2000 брошури - месечния Ви доход от това ще е 440 лв.

До 900 лв. на месец допълнителен доход с реклама във Вашия офис или магазин! Без никакви допълнителни разходи и усилия от Ваша страна!

Нашите рекламни партньори са производители на маркови стоки и големи фирми, които желаят да рекламират в публичното пространство. Повечето площи биват ангажирани от рекламодателите за няколко години. По този начин Вие ще имате един удобен и изгоден източник на доходи за по-дълго време.

Възползвайте се от този изключителен шанс за повишаване на приходите си!
Ние с удоволствие ще включим Вашите търговски площи в нашето предлагане. Нужно е само да направите Вашата регистрация.

допълнителен приход 

Какво трябва да направите и колко ще Ви струва?

Стъпка 1. Попълнете регистрационния формуляр от ТУК или директно по-долу в страницата, ако е видим на Вашето устройство.
Стъпка 2. Заплатете по банков път или в офис на Еконт 25 лв. на: 

БАНКОВА СМЕТКА

Банка: ДСК

Получател: "Хаус Студио Ес" ЕООД

IBAN: BG50STSA93000026034766

BIC: STSABGSF

Основание за плащане: Моля изпишете ИМЕЙЛа си.

ВАЖНО! Имейлът от основанието и имейлът от регистрационния формуляр трябва да са едни и същи. Така ще идентифицираме плащането Ви.

Таксата включва регистрирането Ви в нашия каталог, административни разходи по промотирането Ви активно в продължение на една година /считано от датата на регистрацията Ви/. Регистрацията е активна след получаване при нас на плащането Ви, за което ще Ви уведомим на посочения във формуляра имейл адрес.
Когато получим Вашето плащане, ще Ви уведомим на посочения във формуляра имейл адрес. С това Вашата регистрация е финализирана и ние започваме да промотираме Вашия автомобил.
Когато Вашият автомобил е избран за рекламоносител, ние ще се свържем с Вас за следващи действия.Гарантираме Ви!

1. Попълването на формуляра при регистрацията не Ви задължава за нищо. Вие можете да прецените всяка предложена Ви печатна реклама и в случай, че не Ви хареса, да я откажете.
2. Вие нямате никакви разходи и ангажименти по поставянето, поддържането и свалянето на рекламата.
3. Полагане на максимални усилия и професионализъм от наша страна за реализирането Ви като рекламоносител.

До 900 лв. на месец допълнителен доход с реклама във Вашия офис или магазин! Без никакви допълнителни разходи и усилия от Ваша страна!

 

допълнителен приход

 

 

 

Можете да попълните същия електронен формуляр за регистрация долу, ако е видим на Вашия екран:

 

Зарежда се…