печели пари

 

 

 

 

Печели пари от автомобила си!

Реклама върху Вашия автомобил

Вашият автомобил може да Ви носи пари, без никакви допълнителни разходи от ваша страна и без допълнителни усилия. Вие използвате вашето МПС по начина, по който сте го използвали досега и печелите пари от това. Единственото условие е да поставите на него реклама на наши партньори. Печелете пари с Вашия автомобил!

До 1200 лв. на месец допълнителен доход с реклама върху Вашия автомобил! Без никакви допълнителни разходи и усилия от Ваша страна!

Какво представлява рекламата с частни МПС?

Всяка година българските и чуждестранните фирми, които работят на нашия пазар инвестират в реклама. Само за външна реклама, към която се числи и тази върху автомобили, годишно се влагат милиони левове. Подходящи са не само трамваи, автобуси и таксита, а и Вашето лично МПС.

Това, което отдавна е ежедневие за собствениците на МПС-та от ЕС, вече става възможно и за Вас. Предоставяте площи от автомобила си за поставяне на реклама на наши партньори - рекламодатели, за което ежемесечно получавате приличен хонорар. Вече можете да печелите пари с Вашия автомобил между другото!

Естествено, ние ще Ви помогнем за това. За големите фирми е твърде разточително да осъществяват контакт с всеки отделен собственик на МПС, за да разположат реклама върху неговия автомобил. По тази причина и за Ваше улеснение ние, като рекламна агенция, ви предлагаме да потърсим рекламен партньор за Вашия автомобил.

работа за шофьор

Условия, на които трябва да отговаря Вашия автомобил!

1. Вашето МПС трябва да е в движение и да не е по-старо от 25 години.
2. Вие изминавате с него годишно минимум 2500 км.
3. Вие нямате нищо против едно оригинално цялостно или частично облепване на автомобила си с рекламно фолио или поставяне обемна реклама на покрива му.

Да? Тогава тъкмо вашата кола е един подходящ рекламоносител, чрез който можете да печелите пари между другото!

Как става промотирането на Вашия автомобил?

Когато Вие се регистрирате при нас, ще получите потвърждение, че ние сме приели да предлагаме в рамките на една година Вашето МПС пред нашите партньори - рекламодатели. Нашите рекламни партньори са производители на стоки и доставчици на услуги - фирми, които желаят да рекламират в публичното пространство. От този момент ние ще започнем да предлагаме Вашето МПС на рекламодателите, като техният избор ще зависи от търсените от тях показатели: цвят, марка, модел, възраст на автомобила, маршрут и големина на пробега на автомобила, предоставени площи за реклама върху автомобила. 

Веднага щом намерим рекламен партньор за Вашия автомобил, ние отново ще се свържем с Вас. Вие ще получите проект на договор за реклама, както и предложение за хонорара и дизайна на рекламата. Това, в зависимост от обстоятелствата може да трае няколко месеца. Автомобилът Ви ще бъде промотиран в рамките на една година от Вашата регистрация. Гаранция за 100% успех не можем да дадем, но ще положим максимални усилия за Вас! 


Какво можете да спечелите от това?

Вашият допълнителен доход зависи от много фактори - квадратура на предоставената рекламна площ; от месечния/годишен пробег на автомобила Ви; от категорията на МПС-то и големината му. Като правило можете да разчитате на следните приходи от автомобил:

Рекламна площ - Месечен доход в BGN:

Покриване на части от лакираните площи, в зависимост от големината на МПС-то - 30 - 90 лв.
Предоставяте всички лакирани повърхности, в зависимост от големината на МПС-то - 120 - 360 лв.
Надпис върху задното стъкло, в зависимост от големината на МПС-то - 30 - 90 лв.
Надпис върху задното стъкло и задните странични стъкла, в зависимост от големината на МПС-то - 60 - 160 лв.
Рекламна надстройка върху покрива, в зависимост от големината й - 150 - 500 лв.
ОБЩО - до 1200 лв.

До 1200 лв. на месец допълнителен доход с реклама върху Вашия автомобил!

Повечето превозни средства биват ангажирани от рекламодатели за няколко години. По този начин Вие ще имате един удобен и изгоден източник на доходи за по-дълго време.
Възползвайте се от този изключителен шанс за повишаване на доходите си!
Ние с удоволствие ще включим Вашата кола в нашето предлагане. Нужно е само да направите Вашата регистрация.

Допълнителен БОНУС при желание

Когато бъдете избран и започнете Вашата дейност при нас като рекламоносител, ако имате желание, ние можем да Ви наемем на работа за периода на дейността Ви като рекламоносител и да сключим ТРУДОВ ДОГОВОР с Вас.

работа за шофьор

Как да направите регистрацията при нас в две лесни стъпки и колко ще Ви струва?

Стъпка 1. Попълнете регистрационния формуляр от ТУК или директно по-долу в страницата, ако е видим на Вашето устройство.
Стъпка 2. Заплатете по банков път или в офис на Еконт 25 лв. на: 

БАНКОВА СМЕТКА

Банка: ДСК

Получател: "Хаус Студио Ес" ЕООД

IBAN: BG50STSA93000026034766

BIC: STSABGSF

Основание за плащане: Моля изпишете ТРИТЕ СИ ИМЕНА.

ВАЖНО! Имената от банковото плащане и имената от регистрационния формуляр трябва да са на един и същи човек - собственик на МПС-то.

Таксата включва регистрирането Ви в нашия каталог, административни разходи по промотирането Ви активно в продължение на една година /считано от датата на регистрацията Ви/. Регистрацията е активна след получаване при нас на плащането Ви, за което ще Ви уведомим на посочения във формуляра имейл адрес.
Когато получим Вашето плащане, ще Ви уведомим на посочения във формуляра имейл адрес. С това Вашата регистрация е финализирана и ние започваме да промотираме Вашия автомобил.
Когато Вашият автомобил е избран за рекламоносител, ние ще се свържем с Вас за следващи действия. 

работа

 

 

Гарантираме Ви!

1. Регистрацията не Ви задължава с нищо. Вие можете да прецените всеки предложен Ви проект за рекламен дизайн и в случай, че не Ви хареса, да го откажете.
2. Вие нямате никакви разходи по поставянето и свалянето на рекламата. Дори и тогава, когато решите непредвидено да продадете колата си или пострадате при пътно произшествие.
3. Рекламното фолио ще бъде отстранено без остатък от нас след изтичането на договора за реклама. Ако по някаква причина лаковото покритие е било увредено от фолиото, ние безотказно ще Ви възстановим щетите.
4. Разноските по подготовка на документи пред КАТ са изцяло за сметка на агенцията. Изисква се само Вашето присъствие в КАТ като собственик на МПС-то.
5. Полагане на максимални усилия и професионализъм от наша страна за реализирането Ви като рекламоносител.
6. Абсолютна тайна на данните, които сте споделили с нас в регистрационния формуляр. Единствено ще ги използваме за промотирането на автомобила Ви пред нашите партньори - рекламодатели. 
7. Нашата фирма е регистрирана като Администратор на лични данни към Комисия за защита на лични данни на Република България. Опазването на личните Ви данни, предоставени ни чрез регистрационния електронен формуляр е гарантирано.

 

До 1200 лв. на месец допълнителен доход с реклама върху Вашия автомобил! Без никакви допълнителни разходи и усилия от Ваша страна!

 

работа

 

 

 

работа за шофьор

Можете да направите регистрацията си от аналогичния долен формуляр, ако е видим на екрана Ви:

 

Зарежда се…