Допълнителни доходи от реклама

 

ПЕЧЕЛЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ РЕКЛАМА

РЕКЛАМОНОСИТЕЛИ могат да станат всички, които биха искали да печелят ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ от реклама. За всички, които желаят да предоставят площи - стационарни /магазини, офиси и други с голям поток от хора/ или мобилни / върху своите МПС-та /, малка част от времето си и идея от таланта си. Печелете добри допълнителни доходи с минимални или никакви усилия. Станете РЕКЛАМОНОСИТЕЛ. Вашите търговски площи и вашето превозно средство могат да работят за вас и да ви носят ежемесечни добри доходи. Участието ви в рекламни хепънинги също ще бъде добре заплатено. Запознайте се по-подробно с различните възможности да печелите от реклама, предоставяйки рекламни площи или участие в рекламни събития:

Стационарни рекламни площиАко сте собственик на магазин или офис, където има ежедневно голям поток от хора, то вие бихте могли без никакви усилия от ваша страна да имате допълнителни приходи. Просто трябва да предоставите площ на видимо място, където да поставим рекламни материали за дейността на наши партньори - плакати, брошури, флаери и други печатни материали. Тези площи могат да са:
- вертикални площи - за поставяне на тях на информационни табла, където ще поместваме плакати и брошури;
- хоризонтални площи - трябва да бъдат "на една ръка" растояние от клиентите ви. На тях ще сложим поставки за брошури. В зависимост от категорията на вашата площ, можете да получавате до 450 лв. допълнителен приход и то без никакви усилия от ваша страна. Повече информация за предоставяне на стационарни площи вижте тук.
Мобилни рекламни площиАко сте собственик на МПС, вие можете да печелите до 450 лв. допълнителен доход и то отново без да полагате никакви усилия за това. Просто трябва да предоставите вашето МПС да бъде покрито изцяло или частично с рекламни стикери за дейността на наши партньори. Също така върху МПС-то може да бъде поставена и обемна рекламна конструкция. Вие можете да избирате видовете реклама и каква площ да предоставяте от автомобила си. Сумата, която ще получавате зависи от големината на предоставената площ, вашия месечен пробег и населеното място, в което предимно се движите. Включете се в нашия каталог от рекламни автомобили от тук и печелете допълнителни приходи без никакво усилие от ваша страна. Вижте повече информация за предоставяне на мобилна рекламна площ тук.
Доходи от рекламаПечелете допълнителни доходи от участие в рекламни събития. Какво означава "жива реклама"? Това са рекламни събития, в които участват хора, представящи на публични места продукти или услуги на наши партньори. Участниците в жива реклама могат да бъдат облечени в специални облекла, да действат според предварително определен сценарии на място и време, използвайки своите комуникативни и артистични таланти. Ако искате да изявите вашите таланти и комуникативни качества, вие сте добре дошли при нас. Използвайте вашите артистични умения и печелете пари от това. Направете своята заявка за включване в нашия каталог от лица за жива реклама от тук.  Виж повече информация за участието в жива реклама от тук.