Станете по-видими

 

 

 

 

ВАШИЯТ БИЗНЕС СЕ НУЖДАЕ ОТ ВСЕ ПО-ГОЛЯМА ВИДИМОСТ

За вашия бизнес предлагаме иновативни и ефективни рекламни канали. Рекламирайте чрез нас там, където са вашите клиенти. Предоставяме три вида рекламни метода, които се различават със своите характеристики, но общото между тях е, че ще ви осигурат увеличаване притока на клиенти. Провокативни или стандартни, вашите реклами ще бъдат видяни от хората. Можете да таргетирате мястото на рекламиране с цел оптимизиране на средствата и целевата група. Вижте нашите рекламни канали:

 

Стационарни рекламни площиСтационарните рекламни площи са разположени в търговски или офисни помещения на наши партньори, които се характеризират с голям ежедневен поток от хора. Това са магазини, офиси, учебни заведения и други. Рекламните площи са рекламни табла, на които вашите плакати ще бъдат видими от всички посетители. Също така ще имате възможност да поставите вашите флаери на касите на обектите - на "една ръка" растояние от клиентите. Обектите са разположени на различни места в София или страната и вие ще изберете най-подходящата локация/и за вашите рекламни послания. Вижте повече за стационарните рекламни площи тук.
Мобилни рекламни площиРазполагаме с автомобилен парк от МПС-та на наши партньори - физически лица, които са дали съгласието си върху тях да разположим вашата реклама. Тя може да бъде стикер, който да облепва превозното средство или обемна рекламна конструкция. В базата ни данни всяко МПС е описано от марка, модел, година на производство, цвят, месечен пробег, обичаен маршрут и други показатели. Вие избирате най-подходящите рекламоносители за вас. Ние ще ви съдействаме да направите най-правилния избор. Вижте повече за мобилната реклама тук.
жива рекламаЗа още по-атрактивно, провокативно и въздействащо рекламно послание можете да се възползвате от така наречената "жива реклама". Това са хора с артистични таланти, професионални или любителски, които ще бъдат вашите рекламоносители на определено място и време. Режисурата на рекламния хепанинг, който те изнасят е съобразена с вашите изисквания и нужди. От базата ни данни вие избирате вашите ракламоносители по възраст, пол, цвят на коса и очи, професионализъм и други показатели. Вижте повече за живата реклама тук