Рекламен дизайн

 

 

 

РЕКЛАМЕН ДИЗАЙН

Една от характеристиките на развитите съвременни общества е доминирането на визуалната комуникация. Спокойно можем да кажем, че нашата епоха е епоха на образа. Красивият дизайн на фирмената ви идентификация и на рекламните ви послания не само ще представи бизнеса ви по най-добрия начин, но и ще улесни и повиши комуникацията с вашите настоящи и бъдещи клиенти. Ще задържи погледите върху вашата марка и в крайна сметка ще привлече нови клиенти.

За новостартиращи фирми предлагаме цялостна идентификация на бизнеса - изготвяне на: ЛОГО, бланки, web сайт и SEO оптимизация, печатна, мобилна и дигитална реклама.

За вас и вашия бизнес нашия екип разработва: рекламни печатни материали - от дизайна до печата; дизайн на мобилна реклама; дизайн на дигитална реклама.

Дизайн на печатна рекламаЗа вашата печатна реклама и фирмена идентификация разработваме графичен дизайн на печатните материали и осигуряваме печат с много високо качество, атрактивни цени и гъвкава система, която оптимизира съотношението между количеството и цената. Предлагаме офсетов и дигитален печат. При нас можете да поръчате: проектиране на лого, визитки, бланки, календари, брошури, плакати и др. Повече информация вижте тук.
Дизайн на мобилна рекламаЗа мобилната ви реклама, освен че ще подсигурим най-подходящите превозни средства, ще проектираме за вас самата реклама, ще я отпечатаме на автомобилно фолио и ще я поставим на рекламното МПС. Вие само ще се радвате на вашите мобилни реклами, минаващи по улиците покрай вас и вашите клиенти. Освен облепване на МПС-та с вашите реклами, предлагаме проектиране и изработване на обемни рекламни конструкции за тях. Повече информаци за Дизайна на мобилна реклама вижте тук.
Дизайн на дигитална рекламаЗа вашата дигитална реклама изработваме WEB дизайн и SEO оптимизация на сайта ви; изработване на банери - статични или с флаш анимация; изработване на видео материали; атрактивни дигитални презентации в различни формати. Изработваме и всякакви видове компютърна графика и изображения - пикселни и векторни, необходими за вашия бизнес. Повече информация за проектирането и изработването на дигитална реклама вижте тук.