Мобилни рекламни площи

 

Реклама върху частни МПС-та

Рекламата върху частни МПС-та, много използвана по света, е доказала своята ефективност. Тя винаги е впечатляваща, особено когато визуализацията на рекламното послание е изградена с чувство за красота, известна доза хумор или провокативност и с изненадващи образи. Няма как да не се обърнете след автомобил, който прилича примерно на кроасан или е облепен с фотографии като фотоалбум и т.н. Не се срещат често такива автомобили и когата се движат по улиците, те привличат погледи и коментари, а това води до запомняне на вашата марка, рекламното послание, продуктите и услугите, които рекламирате.

За вашата реклама ние ще проектираме визуалния образ така, че да не може да остане незабележим. Ще го съгласуваме максимално с вашите изисквания и нужди и след като получим вашето одобрение, ще изготвим готовия продукт и ще го поставим върху избраното от вас МПС от нашия каталог.

Видът и големината на рекламния образ могат да бъдат различни - изображение върху странична врата/и, върху задна врата или преден капак или използване на цялата възможна площ на автомобила. Рекламните изображения се отпечатват на специално за автомобили самозалепващо се фолио. Също така можем да изготвим и обемна реклама, която се поставя на покрива на автомобилите.

КАТАЛОГ с частни МПС-та. Разполагаме с каталог с частни МПС-та, чиито собственици с удоволствие ще "возят" и разпространяват вашата реклама. В каталога автомобилите са квалифицирани според:

01 Марка на МПС.

02 Модел на МПС.

03 Дата на производство на МПС.

04 Цвят на МПС.

05 Месечен пробег на МПС-то. Той определя КАТЕГОРИЯТА на МПС-то в нашия каталог. Месечния пробег, това са километрите, които изминава МПС-то регулярно, когато собственикът му го използва за своите ежедневни нужди - отиване и връщане от работа; използвайки го за служебните си ангажименти и др. По-голям месечен пробег, съответства на по-висока категория. В нашия каталог минималния месечен пробег, с който могат да се включат МПС-тата е 400 км. месечно. МПС с месечен пробег от 400 км до 1000 км е най-ниската категория - 1. От 1000 км до 2000 км - категория 2. От 2000 до 3000 км - категория 3 и т.н.

06 Рутинен маршрут -  маршрутът, по който преминава МПС-то ежедневно, ежеседмично или ежемесечно, описан по населено място, квартали и улици. Това ще бъде параметъра, в който вашата реклама върху МПС-то ще бъде видима. Според местоположението на вашата целева група вие можете да изберете подходящ маршрут от нашия каталог.

07 Предоставени площи върху МПС-то от неговия собственик за поставяне на реклама. Тези площи могат да бъдат: цяло МПС за облепване + допълнителна конструкция; само облепване на цяло МПС или комбинация от предоставени отделни части от МПС-то за реклама - странични врати, калници, заден капак, преден капак, задни странични стъкла, задно стъкло.

ВРЕМЕТРАЕНЕ на вашата мобилна реклама. Вие можете да наемете едно или повече МПС-та за вашата мобилна реклама най-малко за 4 месеца. За по-кратък срок има проценти оскъпяване.

КОНТРОЛ върху осъществяването на вашата мобилна реклама. Контролът се осъществява по два начина - самоконтрол от страна на РЕКЛАМОНОСИТЕЛЯ и котрол от наша страна. Самоконтролът задължава РЕКЛАМОНОСИТЕЛЯ да ни уведомява незабавно при настъпване на какъвто и да е проблем във връзка с изпълнение на договореностите по разпространението на рекламата - повреда на МПС-то, повреда на рекламата, заболяване и невъзможност за шофиране и др. Контролът се осъществява от наш екип, който следи за правилното и коректно протичане на вашата мобилна реклама. Регулярно се правят непредизвестени проверки на наетите МПС-та. Те включват проверка на: изминатите километри; присъствие по посочените маршрути и посочените места за паркиране по време на престоя; потдържане на изряден външен вид на МПС-то, състоянието на рекламата ви. При констатирани нередности и проблеми, те се отстраняват своевременно и със санкции и условия, подробно описани в договорите за мобилна реклама, сключени между "Студио S" и вас и "Студио S" и РЕКЛАМОНОСИТЕЛИТЕ.

ЦЕНИ за мобилната реклама. Цените зависят от: модела на МПС-то, броя на наетите МПС-та; видът на наетата площ от МПС-то за реклама; категорията на МПС-то; продължителността на рекламната ви кампания.

За допълнителна информация, заявка за оферта за ваша мобилна рекламна кампания и други въпроси, моля, свържете се с нас от контакти.