НАШАТА МИСИЯ

дизайнРекламна агенция "Студио S" повече от двадесет години работи в областта на маркетинг, рекламата и графичния дизайн. Екипът ни е изпълнен с ентусиазъм, творчески идеи, иновативни решения, които помагат на бизнеса да достигне до нови клиенти и пазари.

Нашата мисия е да предлагаме на бизнеса най-добрите решения за рекламирането му. Да предоставим на вашите настоящи и потенциални клиенти информацията за вас по начин, който ще разкрие цялата гама от услуги и продукти, които им предлагате и цялата ви любов и всеотдайност към тях.

Освен това търсим и намираме всяка рекламна ниша, чрез която вашия бизнес ще стане още по-забележим. Ние вярваме в инициативността и креативността на бизнеса и бихме искали да сме с вас в динамичния път на развитие.

Вярваме, че добрите идеи, волята за реализирането им, подходящата стратегия и положения труд за всичко това винаги водят до УСПЕХ.

Подаваме ръка и на хората, които искат да са съпричастни към този процес. На тези, които не се страхуват да са иновативни, оригинални и успешни, да са забележими и провокативни, ние предлагаме да работят с нас.

И макар да се твърди, че живеем в криза, ние смятаме, че кризата е в нашето съзнание... ако я допуснем :)

Ето какво споделят някои от нашите колеги:

 

Светът на рекламата е ефирен, нежен и чувствителен. Всяко движение се усеща от средата и реакцията й може да е извисяваща ви или сломяваща ви. Нейната динамичност ни кара да търсим винаги най-неочакваните посоки на вятъра, да ги улавяме, за да успяваме заедно с нашите клиенти.
Мария Чолакова
Мария Чолакова
Експерт маркетинг и реклама

Силата на визуалния образ е несломяваща. Той ни потриса за миг и остава у нас спомена за духовното преживяване от съприкосновението с него. Плакатът от рекламния стълб може да ни впечатли не по-малко от картина в Лувъра. Осланяйки се на това свое убеждение, винаги търся най-въздействащия образ за едно рекламно послание. Образ, който ще покори зрителя и ще го накара да си спомня често за него, да говори за него, да го споделя, да потърси обекта на рекламното послание.
Венцислав Гигов
Венцислав Гигов
Художник експерт и дизайнер

Не спираме да мечтаем за един все по-красив и по-добър свят около нас, за успеха на всеки човек и всеки бизнес. Отдаваме мислите си, чувствата си, времето, волята и таланта си да правим нашите мечти и тези на клиентите и партньорите ни възможни. Добрата идея, съпроводена с добра стратегия, винаги има шансове за УСПЕХ.
Снежана Стоянова
Снежана Стоянова
Управител

 

Вижте наши проекти и продукти в Галерията ни.

Свържете се с нас от Контакти.