Дизайн на мобилна реклама

 

За вашата реклама върху моторни превозни средства

Рекламата върху превозни моторни средства винаги е впечатляваща, особено когато визуализацията на рекламното послание е изградена с чувство за красота, известна доза хумор или провокативност и  изненадващи образи. Няма как да не се обърнете след автомобила, префучаващ покрай вас с формата например на ... охлюв. Не се срещат често такива автомобили и когата се движат по улиците, те привличат погледи и коментари, а това води до запомняне на вашата марка, рекламно послание, продуктите и услугите, които рекламирате.

За вашата реклама ние ще проектираме визуалния образ така, че да не може да остане незабележим. Ще го съгласуваме максимално с вашите изисквания и нужди и след като получим вашето одобрение, ще изготвим готовия продукт и ще го поставим върху избраното от вас МПС от нашия каталог.

Видът и големината на рекламния образ могат да бъдат различни - изображение върху странична врата/и, върху задна врата или преден капак или използване на цялата възможна площ на автомобила. Рекламните изображения се отпечатват на специално за автомобили самозалепващо се фолио. Също така можем да изготвим и обемна реклама, която се поставя на покрива на автомобилите.

Цената за проектиране на вашата реклама зависи от сложността й, а тя се определя от количеството образи и текстове и най-вече за кои части на автомобила е предназначена. За да получите оферта за дизайн на мобилна реклама, изпратете вашето запитване от тук.