Дизайн на дигитална реклама

Дизайн на вашата дигитална реклама

Бизнесът без съвременните високи технологии е немислим в днешно време. Вашето присъствие в web пространството е задължително. Уебсайтът на вашата фирма е лицето на бизнеса ви пред света. SEO оптимизацията на сайта ви помага то да бъде видяно от все повече потенциални клиенти. Добрата визия на вашия бизнес ще им покаже, че вие държите на тях и ще ги превърне от потенциални в реални клиенти. Участието ви в социални и рекламни медии в уеб пространството също увеличава вашата популярност. И то е толкова по-атрактивно, колкото повече визуални послания представите на публиката. Красивите и интересни видео клипове и анимации, привлекателни банери и снимки ще привлекат по-голяма аудитория за вашите рекламни послания. Излезте смело на сцената. Представете вашия бизнес. Освен това, което ще чуе, изключително важно е и това, което ще види вашата публика, за да се превърне във ваш клиет. Дайте й възможност да се наслади на едно атрактивно уеб шоу и тя ще ви запомни и ще се върне при вас. Участието ви в канали като Youtube, V-box, Facebook и други освен, че повишава вашата откриваемост в уеб пространството, дава още повече информация на вашите потенциални клиенти за вашия бизнес, за продуктите и услугите, които предлагате.

Голяма част от съвременната публика е "дигитална" и мобилна. Дори и в движение, минавайки покрай ваша атрактивна печатна реклама, чрез QR - кодовете от тях, тя за миг с един клик достига до вашите клипове, до вашия сайт, до вашите банери и други рекламни послания в уеб пространството. Дайте им възможност да видят нещо интересно, направете им визуален подарък, дайте им полезна информация и те ще се заинтересуват от вас.

Какво можем да изготвим за вас:

01 Вашия сайт и SEO оптимизация за него.

02 Вашите ВИДЕО клипове за уеб пространството - заснемане, монтаж и обработка.

03 Вашите РЕКЛАМНИ  и ПРОДУКТОВИ ВИДЕО клипове за уеб пространството. Чрез YOUTUBE  канал на вашата фирма и атрактивните видеа в него ще се позиционирате в Гугъл на челни места. Ще създадете ВИРУСЕН МАРКЕТИНГ чрез интересни клипове, които можете да популяризирате и чрез FACEBOOK.

04 Вашите БАНЕРИ за уеб пространството.

05 Вашите РЕКЛАМНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ за уеб пространството - обработка на снимки, фото монтаж и колаж на ваш снимков материал, рисувани за вас уникални изображения, представящи продуктите и услугите ви по уникален за вас начин, графичен дизайн, фирмена идентификация /лого, сайт и др./.