печели пари

 

 

 

 

Използвай таланта си и печели

"Студио S" е агенция, която набира и лица за участие в жива реклама. Чрез такова участие Вие можете не само да изявите талантите си, но и да печелите допълнителни доходи. Дори и да нямате изявен талант, можете просто да раздавате брошури, ако желаете.

 

Изяви таланта си, участвай в жива реклама и печели допълнителни доходи!

допълнителни доходи

 

 

 

Какво представлява живата реклама?

Нека да не бъркаме живата реклама с участието в заснемане на рекламни клипове. Живата реклама тече в момента, в който се случва. Тя разчита на силното моментно въздействие върху публиката именно в този момент. Целта й не е да се заснеме и след това да се мултиплицира и разпространява. Тя има силно локално въздействие в точно определен момент и място. Живата реклама е събитие с хора, което се провежда на обществени и уживени места.
Дори и простото раздаване на брошури може да е жива реклама, ако не е бездушно, хладно и безстрастно. Представете си един площад привечер, когато е уживен от хора. Представете си група лица със специални облекла, със специфични и силно отличаващи се движения и жестове, с пантомима или с глас, разиграват скечове, подавайки през това време на заобикалящите ги хора рекламни материали. Цялото рекламно събитие - от сценария до костюмите е съобразено и подчинено на рекламирания продукт или услуга. Живата реклама е един силен рекламен канал с регионално въздействие.

 

Кои могат да са участници в жива реклама?

Няма никакво ограничение за възраст, пол, физически данни или други показатели. Може да регистрирате бабата, дядото, децата и всеки, който има артистични наклонности и има желание да участва в жива реклама. Понякога рекламните дейности се свеждат до едно по-симпатично раздаване на брошури, така че не бъдете твърде взискателни към себе си и близките си.

Какво е необходимо, за да сте и Вие участник в жива реклама?

На първо място трябва да сте комуникативни и да не се притеснявате от публични изяви. Това е едно от най-важните условия. Защото много хора имат различни таланти - пеят, танцуват, свирят на инструменти, рецитират, играят, имитират и т.н. Но всичко това трябва да можете да го правите така добре и пред много и непознати хора на публични пространства.

Ако Вие притежавате това качество, значи Вие сте точния рекламоносител!

допълнителни доходи

 

 

Как става посредничеството?

Когато Вие се регистрирате при нас, ще получите потвърждение, че ние сме приели да Ви промотираме като рекламоносител пред нашите партньори - рекламодатели. С регистрацията си участвате в ежемесечна лотария на нашите партньори и спонсори. При малко късмет Вие ще останете приятно изненадан!
Веднага щом намерим рекламен партньор за Вашия автомобил, ние отново ще се свържем с Вас. Вие ще получите проект на договор за реклама, както и предложение за хонорара и сценария на рекламата. Това, в зависимост от обстоятелствата може да трае няколко месеца. Гаранция за 100% успех не можем да дадем, но ще положим максимални усилия за Вас!

 

допълнителни доходи

 

 

 

Какво можете да спечелите от това?

Вашият допълнителен доход зависи от много фактори - от вида жива реклама, от сложността на изпълнението й, от продължителността, мястото и др. Като минимална база ще посочим едно нормално раздаване на брошури. От раздадени 2000 броя брошури ще спечелите около 20 лв. и това ще ви отнеме само няколко часа на оживено място. При участие в жива реклама спечелената сума ще е в пъти повече.

Изяви таланта си, участвай в жива реклама и печели допълнителни доходи!

Нашите рекламни партньори са производители на маркови стоки и големи фирми, които желаят да рекламират в публичното пространство. Повечето превозни средства биват ангажирани от рекламодатели за няколко години. По този начин Вие ще имате един удобен и изгоден източник на доходи за по-дълго време.

Възползвайте се от този изключителен шанс за повишаване на доходите си!
Ние с удоволствие ще Ви включим в нашето предлагане. Нужно е само да направите Вашата регистрация.

 

допълнителни доходи

 Как да направите регистрацията и колко ще Ви струва?

Стъпка 1. Попълнете регистрационния формуляр от ТУК или директно по-долу в страницата, ако е видим на Вашето устройство.
Стъпка 2. Заплатете по банков път или в офис на Еконт 25 лв. на: 

БАНКОВА СМЕТКА

Банка: ДСК

Получател: "Хаус Студио Ес" ЕООД

IBAN: BG50STSA93000026034766

BIC: STSABGSF

Основание за плащане: Моля изпишете ИМЕЙЛа си, с който сте се регистрирали при нас.

ВАЖНО! Имейлът въведен като основание за плащането и имейлът от регистрационния формуляр трябва да са на един и същи човек. Така ще идентифицираме плащането Ви.

Таксата включва регистрирането Ви в нашия каталог, административни разходи по промотирането Ви активно в продължение на една година /считано от датата на регистрацията Ви/. Регистрацията е активна след получаване при нас на плащането Ви, за което ще Ви уведомим на посочения във формуляра имейл адрес.
Когато получим Вашето плащане, ще Ви уведомим на посочения във формуляра имейл адрес. С това Вашата регистрация е финализирана и ние започваме да промотираме Вашия автомобил.
Когато Вашият автомобил е избран за рекламоносител, ние ще се свържем с Вас за следващи действия. 

 

Гарантираме Ви!

1. Попълването на формуляра при регистрацията не Ви задължава за нищо. Вие можете да прецените всяко предложение и в случай, че не Ви хареса, да го откажете.
2. Вие нямате никакви разходи, дори когато локацията за жива реклама не е във Вашето населено място.
3. Ще Ви бъдат осигурени средства за път, храна и нощувки, които ще бъдат организирани от нас.
4. Полагане на максимални усилия и професионализъм от наша страна за реализирането Ви като рекламоносител.

 
Изяви таланта си, участвай в жива реклама и печели допълнителни доходи!

 

допълнителни доходи

 

 

Или попълни по-долу същия електронен формуляр, ако е видим на екрана Ви:

Зарежда се…