печели пари

 

 

 

 

Печели пари от автомобила си!

Реклама във Вашия автомобил

Вашият автомобил може да Ви носи пари, без никакви сравнения между вашата страна и без усилия. Вие използвате вашето МПС по начин, който е използвал досига и печели пари от това. Единственото условие е да се постави на негова реклама в партньорите. Печелете пари с Вашия автомобил!

До 1200 лв. на месец допълнителен доход с реклама във Вашия автомобил! Без каквито и да са били променени и усилия от вашата страна!

ВАЖНО !!! Не приемайте повече регистрации !!! Започнете ковид ситуацията на търсене е налично !!!

 

Какво представлява рекламата с частни МПС?

Всяка година на български и чуждестранно фирми, които се намират в областта на инвеститорите в рекламата. Само за външна реклама, която трябва да се числи и да се движи по автомобили, годишно се влага милиони левове. Подходящи са не само трамваи, автобуси и таксита, а и Вашето лично МПС.

Това, което отдавна е ежедневно за собственици на МПС-та от ЕС, вече остава заложено и за вас. Предоставяйте плочи от автомобила, които са поставени на реклама в партньори - рекламодатели, за всяко ежемесечно получаване на приличен хонорар. Вече можете да чуете пари с Вашия автомобил между другото!

Естествено, ние ще Ви помогнем за това. За по -големите фирми е твърде много, за да се постигне контакт с всеки отделен собственик на МПС, за да се разпореди реклама в рамките на неговия автомобил. По тази причина и за Вашето улеснение ние, като рекламна агенция, предлагаме да потърсим рекламен партньор за Вашия автомобил.

работа за шофьор

Условия, които трябва да отговарят на Вашия автомобил!

1. Вашето МПС трябва да бъде в движение и да не е на старо от 25 години.
2. Вие можете да измислите с него годишно минимум 2500 км.
3. Вие нямате нищо против единствено първоначално първоначално или частично затваряне на автомобили с рекламно фолио или поставяне на обемна реклама на покритие му.

Да? След това тъкмо вашата кола е единствено подходящ рекламоносител, чрез който можете да чуете пари помежду си!

Как става промотирането на Вашия автомобил?

Когато Вие се регистрирате за нас, ще получите потвърждение, ако сметката е готова да предложи в рамките на една година Вашата МПС, която предлага партньори - рекламодатели. Нашите рекламни партньори са производители на стоки и доставчици на услуги  -  фирми, които желаят да рекламират в публичното пространство. От този момент ние ще започнем да предлагаме Вашето МПС на рекламодателите, като такива избори ще зависят от търсенето от следващите показатели: цвят, марка , модел, възраст на автомобил, маршрут и размер на проба на автомобил, предоставени плочи за реклама в автомобил. 

Веднага, като намирам рекламен партньор за Вашия автомобил, ние отново ще се свържем с Вас. Вие ще получите проект по договор за реклама, както и предложение за хонорара и дизайн на реклама. Това, в зависимост от обстоятелствата, може да продължи няколко месеца. Автомобилът Ви ще бъде промотиран в рамките на една година от Вашата регистрация. Гаранция за 100% успех не може да се даде, но ще положим максимални усилия за Вас! 


Какво можете да спечелите от това?

Вашият допълнителен доход зависи от много фактори - квадратура на предоставената рекламна площ; от месечно търсене/годишен пробег на автомобила Ви; от категорията на МПС-то и големината му. Като правило можете да преглеждате следващите приходи от автомобил:

Рекламна площ - Месечен доход в лева:

Закриване на части от лакирани плочи, в зависимост от големи на МПС -то - 30 - 90 лв.
Предоставете всички лакирани повърхности , в голяма част от МПС -то  - 120 - 360 лв.
Надписване върху задното стъкло , в част от голямата на МПС -то  - 30 - 90 лв.
Надписване върху задното стъкло и задните странични стъкла , във всяка голяма част от МПС -то  - 60 - 160 лв.
Рекламна надстройка с покритие, в част от голяма - й - 150 - 500 лв.
ОБЩО - до 1200 лв.

До 1200 лв. на месец допълнителен доход с реклама във Вашия автомобил!

Повече превозни средства биват ангажирани от рекламодатели за няколко години. По този начин Вие ще имате само удобен и изходен източник на доходи за дълго време.
Възползвайте се от този изключителен шанс за повишаване на доходите!
Ние с удоволствието ще включим Вашата кола в нашето предложение. Нужно е само да започнете Вашата регистрация.

Допълнителен БОНУС при желание

Когато изберете и започнете Вашата дейност с нас като рекламоносител, ако имате желание, ние можем да ви покажем работа по време на периода на действие Ви като рекламоносител и да изключите ТРУДОВ ДОГОВОР с Вас.

работа за шофьор

Как да регистрирате регистрацията си при нас в две лесни стъпки и колко ще Ви се струпа?

Стъпка 1.  Допълнете регистрационния формуляр от ТУК или директно допълнително добавяне на страници, ако е видим на вашето устройство.
Стъпка 2.  Заплатете по банков път или в офис на Еконт  25 лв. на:  

БАНКОВА СМЕТКА

Не приемаме повече регистрации. Започнете ковид ситуацията на търсене е налично !!!

Таксата включва регистрация във Ви във вашия каталог, административни мерки за популяризиране Ви активно в продължение на една година /се разглеждат от данни за регистрация Ви /. Регистрацията е активна след получаване от нас на видео, за което ще бъде изпратено във формуляра на имейл адрес .
Когато получите Вашето плащане, ще бъдете уверени за подканване във формуляра на имейл адреса. С тази Вашата регистрация е финализирана и ние започваме да популяризираме Вашия автомобил.
Когато Вашият автомобил е избран за рекламоносител, ние ще се свържем с Вас за следващи действия. 

работа

 

 

Гарантираме Ви!

1. Регистрацията не се задържа с нищо. Вие можете да прецените всеки предложен Ви проект за рекламен дизайн и в случай, че не Ви хареса, да го откажете.
2. Вие нямате никакви размери за поставяне и сваляне на реклама. Дори и след това, когато потърсите непредвидено, за да продадете колата или да пострадате при пътно произвеждане.
3. Рекламно фолио ще бъде направено без остатък от нас след изтичането на договори за реклама. Ако по някаква причина лаковото покритие е било унищожено от фолиото, ние безотказно ще Ви защитим щетите.
4. Разноските за подготовка на документи по КАТ са изведени за сметка на агенция. Изисква се само Вашето присъствие в КАТ като собственик на МПС-то.
5. Полагане на максимални усилия и професионализъм от вашата страна за реализация на Ви като рекламоносител.
6. Абсолютна тайна в данните, които сте споделили с нас в регистрационната формуляр. Единствено ще се използва за популяризиране на автомобили Предлагайте партньори - рекламодатели. 
7. Нашата фирма е регистрирана като Администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни на Република България. Изключване на личните Ви данни, предоставени или чрез регистрационна електронен формуляр е гарантирано.

 

До 1200 лв. на месец допълнителен доход с реклама във Вашия автомобил! Без каквито и да са били промени и усилия от вашата страна!

 

работа

 

 

 

работа за шофьор

Можете да направите регистрация от аналогичен долен формуляр, ако видите на екрана Ви:

 

Зарежда се…